Tuesday, 30 October 2012

kartunis ADIOS ADAGIO

pernah x korg dgr nama adios adagio?? haa.. klu nak tau, dia nie kartunis...
aritu, time da karnival kat uitm kedah, dia pun join jgk.. harga yg dikenakan pun berpatutan.. sesuai dgn kami2; mahasiswa yg kekeringan tp teringin nak tgk muka masing2 dlm bentuk kartun.. hehe...

kat karnival tuu, aku jln ngan kwn aku, net n anati dan kembar aku.. mula2 depa xmau wat, tp aku yg sememangnya teringin giler nak wat, aku pun influence depa suruh wat. tp x berjaya.. xpa lah, aku suruh depa jln2 dulu sementara aku nak suruh adios lukis muka aku... but, depa still tunggu aku coz depa nak tgk cara adios tuu wat.. so, bila depa tgk muka kartun aku, depa teringin jgk.. anati ja xmau coz dia kena balik bilik... finally, kami tiga2 org melabur kat kedai adios...


lelaki tu la adios adagio...
aku tgk muka kartun aku tembam ckit, jd aku tanya la kat dia, naper tembam?? hehe.. then dia kata, kartun kena wat tembam2 ckit, baru comey.. hehe... betul ker??

xper2.. asal dia dah buat kat aku, aku dah syukur.. coz time aku pi tuu ja org x ramai, sblm2 tu, mmg ramai org.. mcm tau2 ja aku nak mai noh.. hehe...

apa2 pun.. 감사합니다 adios adagio..

dr pena addinfarhani...('',)