Sunday, 7 October 2012

sedey...x mau ingat dah!!!!




la nie jam dah menunjukkan tepat pkul 7.07 malam, but aku still da kat library nie.. kat luaq plak hujan.. hmmm..naper aku da kat lib??? bkan suka2 jer aku nak kuar bilik time2 ujan mcm nie, dah la nak maghrib dah,.. klu bkan sbb aku dok teringat ttg final exam law 240 tgh hari td, xdak arr aku cari pasai, dah kul 6.30 ptg pun redah kuaq bilik p jln2...

sbb kedua aku terpaksa kuaq bilik gak ialah aku wajib cucuk duit..walau mcm mana skalipun..lpas aku g atm, aku bajet sempat arr aku balik, x ujan lebat n bley beli air kat foodcourt... elok ja aku kuar dr atm, skali ujan lebat!! mujuq aku bwk payung,,huhu..

ttg law 240 : serious mmg spot question yg kuar n mmg aku dah baca, percaya x??, mmg kuar sebijik2... tp yg aku xpercaya, time kat dewan exam, aku jd blank coz aku terlebih gumbira... terlebih gumbira sbb apa?? sbb apa yg d'spot kluaq sbijik2.. huhu sedey!!! dah la ctu ngan bel ari tu aku mcm xyakin jer.. nie time law 240, siap wat study group tiap2 ari n dok bincang soklan yang dispot pun still xleh jwb..aku takut kena repeat... n takut xleh lepas 3.5 dah... time keluaq dewan td pun, aku tgk muka kwn2, even muka kembaq aku sendiri pun, berseri2.. then bila aku tanya, depa kata xleh jwb tp bila bincang jwpn, bley plak betoi!!!

sbb tu la, aku t'paksa kuar bilik, coz klu aku still ada dlm bilik time nie, mmg aku leleh lagi arr.. mujuq ari nie ujan, mmg aku tidoq sakan arr td... lpas tidoq, bersiap, keluar jln2 n g amik duit, singgah kat lib, luah perasaan kat blog..hehe.. klu nak tepon mak aku pun, nak gtau ttg law 240, aku takut xleh tahan air mata ja, sudahnya aku gak yg xleh focus untuk subj. yg seterusnya... at least, klu aku jln2, bleh la aku amik udara segar.. dpt g lib..

sblm aku tamatkan sesi luahan hati nie, aku nak ucap thanks byk2 kat depa2 nie; *mizal,net,athirah,tinsyu,fairuz,farah,hasif,muaz,asip,abit,khairi haziq n amri... sapa ek depa tu?.. nie la group studi group aku utk law 240.. thanks, u all sumer..

*ramai kan..but aku still x leh nak jwb dgn baik..waaa!!!!

aku harap sgt aku lulus utk subjek law 240...dah la, nak balik solat plak..huhu..sob..sob...


dr pena addinfarhani...('',)