Friday, 9 November 2012

alhamdulillah..('',)

alhamdulillah..

aku xkena repeat.. cuma tu la, aku dah xlayak utk anugerah naib caunselor.. gembira pun ya, sedey pun ya.. BUT aku gembira coz aku LULUS!!! xdak yg kena repeat..

mcm nak nagis pun ya jgak.. tp bkan sbb sedey, tp aku ingatkan dah nak kena repeat 2 sub.. subj LAW n MGT.. ehh, x!! LAW n AKAUN.. tp MGT pun susah jgak.. COSTING lg.. hmm yg penting aku mcm nak nangis coz xsangka aku lulus sumer subjek..

la jam dah pukul 3.04 pg.. aku xtidur coz x sabaq nak tgk.. parents n kembaq aku pun xtau yg result dah kuar.. aku check kut yahoo email.. bkan kat student portal lg...

ALHAMDULILLAH ya allah..!!!aku bersyukur sgt2...


dr pena addinfarhani...('',)