Tuesday, 27 November 2012

Britains Got Talent 2011 Olivia Binfield



sblm adik tuu perform, bila org tanya apa dlm kotak, dia xgtau gi.. tp bila dah nak start perform, then baru dia gi amik "brg" dia.. rupernya ular!!.. berani giler... tp kesian la jgak... time dia nak abiskan persembhn dia, ular tuu mcm dah nak belit dia dah.. dah la dia kecik jer, n ular tuu plak besarrr...

tp, aku tabik arr.. berani!! dia bw ular coz dia nak 'match'kan ngan poem dia.. try hayati poem dia...

dr pena addinfarhani...('',)