Friday, 9 November 2012

mood = gembira (^^,)

ari nie aku nak update gi ttg result yg keluar start pg td kul 2++ pg..

pg td kul 10 aku on9 fb, aku terasa sedey la jgak coz ramai kwn2 aku result depa meningkat..
tp xpa coz aku lega sgt2.. aku xkena repeat...

sem 3 aritu mmg aku sibuk.. time management pun dah xbetul.. study plak, jgn kata arr!!.. mmg last minit punya studi.. thanks for helping me my friends.. t'utamanya NET & MIZAL... thanks both of u...

mesti ada yg kata apa yg aku 2lis nie just utk sedapkan atie aku.. but this is real.. aku LEGA!!! xdpt nak aku jelaskan dlm bentuk perbuatan hatta melalui pkataan skalipun..

my comment about the result:
aku t'kejut tgk result LAW coz aku LULUS.. aku dok byg kena repeat.. time slps exam law dulu pun aku g jumpa lecturer, then aku jelaskan kat beliau ttg apa yg aku jwb.. then dia kata dia akan mark semua n jgn risau.. yg mana betul akan ada markah.. but aku rasa lecturer nie yg 2long aku byk.. thanks mdm noorsaliza...

tp, aku lg terperanjat tgk result AKAUN n COSTING coz aku dpt A- utk Akaun n A utk Costing.. sdgkan time jwb aritu, aku buat ja.. n serius kali nie akaun aku x imbang.. hehe.. but alhamdulillah.. MGT aku yakin ckit coz aku mmg goreng habis-habisan cuma xtau hangit ker x.. sbb xdan nak check balik jwpn.. utk mgt, thanks to athirah n tinsyu coz ajak aku join extra class ngan mdm rosliza even sbnrnya class tuu utk part 1... tp apa yg part 1 blajar, kami baru belajar.. coz depa part 1 course lain...

utk BEL aku mmg kureng ckit, aku dpt B.. cuma aku t'kilan ngan CTU coz aku dpt B+...
haha.. yg paling best, KESATRIA aku dpt A+.. yg nie jer yg menepati ramalan.. hehe... tp aku mmg yakin group aku mmg ramai dpt A+.. cikgu shahbudin mmg ada kata dia akan tlg kami cuma ada syaratnya; kehadiran kena penuh, pakai pakaian ikut sahsiah(pakai bj yg ditetapkan) n kawad dgn betul.. xkan kawad basic xleh kan.. kena usaha... then time ujian, biar nampak mcm xreti kawad asal kawad kita time ujian ada peningkatan coz peningkatan tuu yg menunjukkan kita usaha...

apa2pun alhamdulillah.. rasa gembira aku kali nie xmcm time dpt result sem 2... even kali nie aku bkan dean list(anugerah dekan) but aku puas hati... coz kali nie aku dah wat sehabis baik(hehe,.. nak dekat study week baru pulun...)

bila difikir2kan balik, aku xpernah lg buat revision 'serajin' sem3.. sumer subj. aku wat pastyear kecuali ctu coz xsempat.. even kesatria pun aku wat extra class ngan komander2 floor 4 kat kolej aku.. thanks to athirah n net n xlupa gak kwn2 net (lupa la nama depa but yg penting geng komander).. klu bukan sbb ampa mmg kami x revise balik kawad2 tuu.. pg tuu dahla da kelas, then tgh hari wat ulangkaji kawad ngan komander n kul 3 dah da ujian... klu athirah x ajak aku jumpa net, cnfm aku tidoq!!

thanks u all!!! khas utk teman2 yg tlh mbantu....

dr pena addinfarhani...('',)