Monday, 5 November 2012

siapa kawan KARIB aku ??

siapa kawan KARIB aku?? best friend plak?? hmm... mcm yg pernah aku post dulu,.. http://myemosaid.blogspot.com/2012/10/bryant-oden-best-friends-forever.html

     " ...bg aku, xdak istilah kawan baik,kawan biasa or BFF coz sapa sj yang aku kenai, i will treat u as my friends.. even aku kenai sat ja...  "

so, aku bersyukur sgt2... even aku nie bukanlah t'golong dlm kump yg byk mulut, ceria or yg sosial... but aku dpt kenai ramai org.. n org yg aku kenai2 tuu arr kawan2 aku.. i'm happy to call u all as my friends n i treat them as my friends even we just met almost a second... x kiralah kita jumpa kat kolej ker, kat class ker, kat certain2 prog ker, even time dok beratur beli mknn, u all kwn2 aku...

cuma aku da satu jer masalah, aku xdpt ingat nama ampa but aku ingat muka2 ampa... n i'm sorry as i can't memorize to many things at one time.. itu pasal arr aku kurg ckit bab2 mbaca coz ti cnfm kena hafal punyer time final exam.. but i try my best to memorize nama2 ampa semua.. mungkin kita jrg jumpa sbb tu arr aku bley lupa nama ampa... tp insya-allah muka ampa aku kenai.. klu ampa nampak mcm aku sat tunduk, sat tgk tepi, tuu tanda aku cam ampa tp aku xtau nama.. hee, sory erk...

dr pena addinfarhani...('',)