Saturday, 1 December 2012

ESOK DAH MASUK SEM 4!!!

 
sekejap jer masa berlalu.. esok dah nak kena daftar masuk kolej utk sem4.. mcm smlm jer aku dok bersiap2 prepare brg sambil mak dok berletiaq nak masuk sem 1 kat uitm kedah.. mcm smlm jer dok ketaq perut time MDS... mcm smlm jer dok t'cari2 bilik yg xjumpa... hmmm.. masa cepat jer berlalu maknanya umur pun dah meningkat..('',)
 
 
so, lepaih nie, kena matang ckit.. klu sbb mender2 kecik, xyah nak kisah sgt.. dah kena ada matlamat dah utk masa depan, dah nak kena serius dah ttg apa yg kita dok wat la nie... xley nak men2...
 
insya-Allah pas ni, kena rajin study, jgn buang masa, xley malas2 dah...(^^,)

dr pena addinfarhani...('',)