Friday, 7 December 2012

HARRY POTTER

hmmm... aku xtau nak 2lis apa arie nie.. tp aku nak 2lis jgak.. meh aku citer ttg HARRY POTTER.. hehe.. ujung2 minggu mcm nie, aku  mmg layan dok citer nie jer..


we got bravery from NEVILLE,
we learn how to be unique with LUNA,
we fought our demons with GINNY,
we made wrong choices with DRACO,
we got courage from RON,
we learn new things with HERMIONE,
we learn to be loyal with SNAPE,
we impressed ascrifice made by ALBUS,
we learn to be caring with ARTHUR & MOLLY WEASLY,
we learn tto be creative from FRED & GEORGE,
we be faithful as HAGRID,
we stuck with HARRY until the every end....
&
WE LEARN ABOUT FRIENDSHIPS FROM HARRY POTTER'S MOVIES....

albus dumbledore

harry potter

ron weasley

hermione granger

ginny weasley
neville longbottom


luna lovegood
seamus finnegan


fred and george weasley


dobby


professor flitwick

professor mcgonagall

professor lupin

nymphadora tonks

sirius black

mad eye moody

rubeus hagrid

filch and mrs norris

lord voldemort

bellatrix lestrange
kreacher

cornelius fudge

dolores umbridge
* aku x ska dia nie, kejam gila...

lucius malfoy

narcissa malfoy

draco malfoy
professor snape

 aku dah tgk semua siri HARRY POTTER, n aku plg ska siri "HARRY POTTER AND THE PRISONER OF AZKABAN" N "HARRY POTTER AND THE ORDER OF THE PHOENIX"... time depa dok lawan kat pejabat kementerian... tp sedey coz sirius black mati time tuu... huhu..

n ending dia pun best, n baru ku sedar rupernya SNAPE yg plg berani coz dia setia ngan albus n lily(mak HARRY) utk jaga HARRY n dlm masa yg sama menjaga MALFOY(dia ada janji ngan narcissa; mak malfoy utk jaga malfoy) n yg penting dia mesti wat VOLDEMORT percayakan dia sdgkan sbnrnya dia belot.. dia BERANI,... cuma klu snape n sirius black xmati, lg OK..

kesian snape.. very the loyal...


finally, mereka nie belot jgak kat voldmort n tlg harry...
haha.. bagus2..

peserta2 goblet of fire

death eater


kat kementerian


cedric diggory

oliver wood-captain quidditch

firsttime harry jd seeker
arthur n molly weasley

weasley siblings

ska family nie kecuali percy( hujung; tepi ginny)

sirius at azkaban
dumbledore army


death eater





xper lah... aper2 pun, aku ska tgk HARRY POTTER.. ska jer tau, JGN caya.. hehe.. penuh dgn aksi, cabaran, friendship, loyalty, belot, n yg penting imaginasiiii...(^^,)... 
* behind the scenes....

haha,.. voldemort da hidung...

mcm pelik jer kan.. haha.. dlm movie punyalah kejam..
skali bley plak dok sembang baik punya...
* agak2 depa sembang apa erk???

aku tertarik ngan tpt2 nie.. hehe..

dewan makan depa...

pdg qiudditch depa...
byknyaaaa mknnn....!!


ska tgk depa main quidditch

team gryffindor


dr pena addinfarhani...('',)