Tuesday, 11 December 2012

laptop - DELL - BLACK

nie laaa laptop yg mama ngan abah aku bg.. hehe.. gumbire nya x t'kata.. hehe.. pas nie xyah la aku berkampung kat library lagi.. hehe.. aku bsyukur sgt.. aku rasa mmg sem 4 yg plg sesuai aku bwk laptop nie coz kbykkan assignment individu n klu xdak presentation mmg xsah la kirenya... (gaya mcm byk jer presentation..hehe..)



aku ingat gi, time parents aku gtau yg depa dah order laptop, mama, abah, fareez n fahmie dtg melawat aku.. then kami keluar la... sblm balik kolej, kami singgah mkn kat satu simpang 4 sblm sampai kat kolej.. time tuu la mama aku gtau... ingat gi, mama aku tanya nak color apa laptop nie, yg aku ingat mama aku kata antara 2 color nie pilih sama ada merah atau hitam..

cnfirm arr aku pilih merah.. aku kata kat mama yg aku pilih merah tp bila pikir balik satg "menyerlah" sgt la plak.. so, aku kata kat mama yg pilih itam lah... n yup, mama ngan abah aku mmg pilih itam utk kami (aku ngan kembar aku)...

cuma sem 4 nie da xley men2 dah... klu result jatuh gi kali nie, laptop nie kena letak kat umah.. huhu.. ok, serius2...

*still in mood gembira.. (^^,)





dr pena addinfarhani...('',)