Saturday, 8 December 2012

serius..aku xtau la...!!!

hmmm... kdg2 aku terasa la jgk, time aku nak tanya soklan yg mmg aku XPHM, org wat derk ja... aku bkn arr jenis yg ska tanya soklan bodoh, even kdg2 bg certain2 org, soklan tu mcm soklan bodoh.. but aku mmg jenis yg lambat ckit nak phm.. nak wat mcm mana..

aku bkanlah rajin sgt nak bertanya kat lecturer.. slalunya aku dok tanya kat kwn2 aku... tapi biler aku betoi2 xphm, aku mmg direct jer tanya.. xkira dia tuu student or lecturer... kdg2, satu soklan jer yg aku xphm, tp sampai 3 org aku pi tanya.. n thanks coz setiap kali aku gi tanya, korg still jwb.. thanks yer...

*korg = sumer kwn2 aku
dr pena addinfarhani...('',)