Monday, 10 December 2012

what's that!!!

hehe.. ari nie aku da beli something yg mmg aku nak beli bila aku dpt laptop.. meaning is, aritu time mama ngan abah aku kata, depa da order laptop, menda ni la yg aku nak beli.. nak guna duit sendiri n yg penting aku nak beli dulu bru gtau parents aku.. hehe.. klu bg tau dulu, alamatnyer xley ler..

menda pa yg aku nak beli tuu? berapa hingit?


 

nie la brg tuu.. hehe.. my fav color: RED...


hehe.. xlah mahal sgt pun menda nie.. oppss.. salah ayat la plak.. nie jer yg murah kat situ..hehe.. nie saiz kecik - RM19... pas nie, xyah la nak control ayu sgt dlm bilik, nak tgk movie ker, dgq lagu ker... hehe..


aku rasa, klu org len mesti depa akan kata.. "ek elehhh... mender nie yg hang teringin sgt tuu??...", "nie ori ke x nie?", "wat per ko beli, perabih duit jer..!!"...


satu jer aku nak kata.." ada aku kisah??? ".. hehe..


yg penting aku tau menda nie AWESOME skali... yes, aku tau kat luar tuu da lg headphones yg lg OK dr nie... but setakat nie, menda yg aku beli, yg kebykkannya low in popularity, but its tahan very the lama bro!!!..

dr pena addinfarhani...('',)