Wednesday, 30 January 2013

dah lepas dah...

apa yg dah lepas??.. hehe.. ptg td, lbih krg kul 3:35, presentation group BEL aku utk assign. roleplay berada di p'hujungnya.... turn aku ptg n group aku plg last skali...

aku pun mcm org len jgak.. hanya insan biasa yg xlari dr wat salah... bohong arr klu kata xketaq lutut tunggu turn utk presentatin.. . normal larr kan,.. yg xnormal tuu adalah aku..  t'lebih 'excited' + gemuruh thp giga punya pasai, peluh abis satu bdn... last2, aku pakai kot RPI.. hee.. sdgkan watak aku watak sampingan jer... biarlah,.. yg penting kita happy..

komen aku: aku tgk tahap kreativiti bdk2 uitm nie mmg terbaik arr.. xkira course apa, bila ada tugasan yg kait ngan presentation, mcm2 menda baru yg aku jumpa... ok guys, keep it up, yaa...

*lepas nie kena tumpu kat studi plak.. n oppss jgn lupa plak persmbahan bdk2 part 1.. idea depa nie pun gempak gak..!!!



dr pena addinfarhani...('',)