Thursday, 24 January 2013

ready... set... go..!!!

dah lama dah aku xupdate blog nie kan?? hmm,.. bkan xmau update, tp sem nie mmg sibuk.. sem 3 dulu sibuk la jgak, tp sem nie lg sibuk...

start semalam(rabu) sampai ari rabu depan, mmg sibuk.... dgn test, dgn assigmnet BEL, dgn persembahan dinner SISDA,.. hmmm... mcm2...

assigment BEL bukan satu, but ada lg 3... cuma minggu nie kena submit outline n present role-play... haha.. xpernah2 aku berlakon, kali nie kena berlakon.. kena speaking plak tuu... amik kau!!!

yg persembahan dinner SISDA tu plak bukan aku yg nak kena wat persembahan, but aku n my group kena guide bdk2 part 1 wat persembahan.. time part 1 dulu, aku just jadi prop ja, so kali nie aku volunteer nak guide bdk2 part 1...

ttg test plak, cek xtau nak cakap apa dah.. nak wat mcm mana kan, dah tarikh tuu ja dewan perdana n dewan mini free... bdk AC110 part 4 sj termasuk aku hampir 200 org.. tuu x termasuk budak course lain2 lagi...

wlu mcm mana pun, aku rasa gembira, syok, best n seumpamanya.. coz,... ntahla.. apa yg pasti, walaupun minggu nie pun aku sibuk, but aku xrasa terbeban... terbeban keja xsiap ada la, cuma "terbeban" yg aku maksudkan tuu mcm err.. err.. mcm mana erk nak jelaskan... hah!! mcm terbeban coz sikap org nie, org tuu... benda nie, benda tuu.. alhamdulillah...


I hope hubungan persahabatan yg terjalin bertambah erat, n aku dapat buang sikap kebudak2kan aku n mjd lebih matured...

aku harap sgt minggu nie berjalan lancar spt yg dirancang.. Insya-Allah... klu bley nak bg masa jln cepat but dlm masa yg sama, aku kena ready... aku kena ready utk tempuh minggu yg "memenatkan" tuu.. tp org kata biar lambat asal selamat.. tp jln lambat sgt, nanti terleka plak.. harap2 aku berada dlm landasan yg betul...

dr pena addinfarhani...('',)