Wednesday, 6 February 2013

aku xsangka !!!

ari nie mmg tension!!!.. even ari ni da prog perarakan Maulidur Rasul, n aku srtai, still da rasa ke'tension'an...

aku nie mmg baik ker?? bukan apa.. coz da org gtau aku yg aku t'lalu caya kat owg....habis tuu, xkan nak caya 30% ja??? org tuu plak bkan sapa2 pun, j***** aku jgak.. hmm..
aku bukan nak overacting or what, but aku mmg pantang ngan penipu n org cakap blakang.. for me, klu aku tau owg tuu x jujur ngan aku, n dia sendiri yg kantoi ngan aku, aku mmg akn naik minyak.. gajah naik minyak pun x mcm aku... n mlm td, aku mmg dah naik angin...

n satu g, aku mmg xska klu dgr org dok burukkan somebody, even tuu benar but still I DONT LIKE IT!!! (see.. even my friends dah byk kali gtau aku ttg perangai mereka, lelaki ka, perenpuan ka, sama ja..)

aku still p'thnkan depa n seboleh2nya aku nak percayakan mereka.. even my friends ada bg nasihat ttg depa, but at least aku sbg senior yg pantau mereka, aku nak percayakan mereka coz time aku dulu, aku m'harapkan yg senior2 percayakan kami..

tp yg wat aku sedey, mereka sendiri yg menyebabkan aku xcaya kat mereka... kerana nila setitik, rosak susu sebelanga.. n sorry to say, aku nak sgt2 give up dlm handle group tuu, tp aku tau klu aku give up, itu menunjukan yg aku kalah.. coz they said that aku xlayak nak handle depa as aku reject depa punya idea..

"hey!! aku reject bersebab.. idea tuu xfair n ianya x libatkan sumer org!! even korg kata depa nak jd prop, xbleh since group korg da 15 org ja, xperlu prop pun,.. masing2 bley handle.. lain la aku dulu, satu group 32 org..ramai.. that's why kena ada prop.. n utk tayangan video plak, aku xrasa org akan tgk video tuu since its dinner, so mknn lebih menarik dr tgk video tuu... that's my pandangan la.. xtau la klu korg leh wat video yg gempak sampai org tgk xkedip mata"

ntah la, biarlah masa yg tentukan, klu aku terpaksa lepaskan, akan aku lepaskan group tuu kat org len...

thanks my friends.. xkisah lah, dr kelas sama ka, or kelas lain, but thanks for supporting me... aku xtau yg perangai dia lagu tuu... n aku dah tersalah sangka ngan pertolongan ampa.. aku ingat korg sumer pandang rendah kat aku, ruper2nya.. by the way, thanks skali lg..(^^,)


dr pena addinfarhani...('',)