Sunday, 17 February 2013

gembiranya aku ari nie...(^^,)

awat yg syok plak arie nie??? hmm... hee.. mmg best..

actually, pg2 lg aku dah ilang mood as aku t'lewat bgn.. bajet nak bgn kul 4.30 pg nak prepare utk third presentation BEL... last2, aku jaga dah kul 6.. huhu...

xpa lah, ari nie kelas start kul 10, sempat gi nak wat.. elok jer kul 12, kelas abis, terus gi dining masria, tapau nasi, mkn kat bilik sambil tgk video BIGBANG... hehe.. kul 12.40 tgh aku start wat 'skrip' utk BEL... kul 1.40 terus gerak gi kelas...

n satu gi, aku xterpikir plak yg aku kena wat ari nie as madam kata turn utk wat presentation adalah random.. selalunya aku terlepas, tgk2 madam sebut nama aku.. hahhh!! amik kau, dgn skrip pun xhafal lg, susun pun x... tp alhamdulillah, aku gumbira dowh... dah lepas.. ketaq mmg ketaq... tp finally dah lepas n aku rasa kali nie aku mmg dah wat yg terbaik... nasib baik sambil2 kwn2 dok wat presentation aku sempat pratice.... at least, kali nie aku x se'ketaq' first presentation...

then, utk kelas kul 6 plak, lecturer bg balik kertas jwpn utk common test... alhamdulillah aku sendiri xjangka dpt result yg mcm tu... n skrg aku takut subj. MAF.. agak2 berapa erk result aku...??

n perkara ketiga yg wat aku rasa lapang adalah aku dpt discuss ngan kwn2 yg handle group part 1 skali ngan aku... n kami dah wat keputusan di mana aku juga setuju dgn mereka, alhamdulillah... sudah tiba masanya kita turunkan cikit ego kita n amik kisah ttg keadaan sekeliling... org lain may b akan kata kita 'pengecut' or 'cakap x serupa bikin' but klu kita pun wat ketegaq, apa2 pun xkan selesai...

happy nyer ari nie!!!



dr pena addinfarhani...('',)