Friday, 22 February 2013

kami jd creative bile....

kami jd creative bile....

meh nak sambung ayat tuu... kami jd creative bile dalam class BEL time presentation.. haha...

xdinafikan, sem 4 nie mmg byk presentation.. n bila presentation jer, mmg ngantuk.. tp time individu jer la.. bukan aku jer yg xdpt nak lawan aura 'ngantuk' tuu, but satu class... haa.. time nie la muncul idea2 creative... elok ja org yg nak present tuu start, kami yg kena tgk pun start ngan idea creative kami...

ada yg dok pikir xsudah2, sedar2 ja, rupanya dah tertidur..
ada yg dok melakar something atas kertas, sedar2 ja, rupernya lukis bulatan jer...
ada yg dok main games, sedar2 ja, dah tiba giliran utk wat presentaion...

mcm aku, time nie la nak men ngan highlight... hee.. siap wat biodata lg...




sorry madam, bukan niat kami nak tidoq dlm class, but sampai ja ari wat presentation, mlm sblm tuu mmg akan tidoq lewat.. since class bel ari isnin n rabu time pg, so mmg ngantuk lah..hee...(^^,)...

dr pena addinfarhani...('',)