Wednesday, 6 February 2013

purdah??

actually, aku teringin nak tgk muka aku time pakai purdah n akhirnya impian tuu jd kenyataan since perarakan maulidur rasul aritu, MT decide muslimah pakai purdah.. hehe..

mlm sblm perarkan, aku, atyn,ila,filzah, kembar aku n amalina bermalam di pusat islam.. sbbnya mudah ja, takut terlewat bgn.. lgpun rindu arr time part 3 dulu coz time tuu, slalu la jgak bermalam kat PI.. sejuk jer mlm2..

lepas ja solat subuh aku ngan kwn2 aku cepat2 bersiap.. aku kan xpernah pakai purdah, so susah ckit la... n klu nak tahu, semalam pun dah brapa kali aku try pakai tp asyik jatuh bwh hidung ja.. harap2 time berarak tuu xjatuhla kan..

alhamdulillah, aku ngan muslimah yg lain sempat tiba ke dewan perdana n purdah kami pun masih berada di tempatnya.. hehe...

aku: tgn dlm poket

dah ada kat dewan perdana...
sabar menanti result pertandingan...
alhamdulillah.. dpt saguhati jer(tpt ke-5)... hehe.. first dpt kat Ikatan Mahasiswa Dinamis (IMAN), second milik Komander Kesatria n third dpt kat GPMS... tpt ke-4 n ke-6 masing2 mjd milik LAW n Silat....
dr pena addinfarhani...('',)