Wednesday, 27 March 2013

RUNNING MAN - love it



la nie ramai dowh yg minat running man... aku??
hehe.. lagi laa minat... klu xminat, entry nie xkan wujud der...

Ji Suk Jin
- plg tua antara mereka... mcm sorg bapa.. ska tgk depa hormat yg tua even yg tua tuu agak lemah, depa x buli.. hehe... plg ska tgk ep yg masuk thn baru.. depa tunduk hormat kat Suk Jin...
tetapi, dia slalu xbernasib baik.. hehe, slalu terkeluar awai...


alone again...


depa dok min permainan "dumpling, dumpling, dumpling"
p ditukar jd "dim sum,dim sum,dim sum" 
nie la dumpling:
dia ngan gwangsoo = easy brothers... feel, touch, cross!!



ska ep nie... JYP wat lagu "easy brothers"
 Yoo Jae Suk
- ska cara dia handle prog nie... n yg penting bila tgk balik ep RM sblm2 nie, dia byk backing Gwang soo time Gwang soo kena marah ngan Jong Kook... hehe...




MC YOO


dia ska ijau = grasshopper
n satu gi sikap dia, mcm mana nak kata erk, ermm.. hah!! ada hati perut @ jaga tingkah laku arr.. cth mcm time depa kena wat pengambaran time cuaca berangin+sejuk, waktu tuu jihyo xpakai topi n xselasa la, kebetulan jaesuk pakai topi so dia bg topi dia kat ji hyo..


cer tgk topi jaesuk (bulatan kuning)
 dah da kat jihyo(bulatan merah)..
ada satu gi, waktu tuu dia group skali ngan gwang soo n shin se kyung(ep57).. time tuu dah mlm.. since gwangsoo pandu kereta tp t'salah jln, so jaesuk amik alih pandu, n gwangsoo dok blakang... se kyung dok kat tepi pemandu. oleh krn se kyung tidor, so dia tutup lampu...


nie time da lampu, gwang soo kat blakang
 

he = jaesuk


Kim Jong Kook
- plg 'digeruni', plg alert,.. cuma kesian kat dia time kat Vietnam, kan dia cedera.. cian dia...
even digeruni, xbley blah la bila dia wat comey.. xtahan.. lawak kot.. hahaha..







Kang Gary
- aku dah start search lagu dia ngan Gil(Leessang).. n aku minat lagu "turned off the tv" n " you're the answer to a guy like me"... hahh!! satu lg, "tears"... daebak....


Leesang (Gary+Gil) n The SeeYa’s Eugene
utk lagu Tears..

leessang
Haha
- dia dah kahwin, so nampak arr perubahan dia, walau xbyk... dah xmcm dulu... kasanova n pororo dia pun dah kureng...



Haha n Byul
Song Ji Hyo
- monday couple pun xmcm dulu dah.. tp skill dia still mcm dulu.. hee.. aku tabik ngan dia coz sampai la cara dia xberubah, i mean cara pakaian dia.. cer tgk, bila da guest prpn dtg, pakaian depa kureng ckit kan, but jihyo, klu kena pakai gaun pun, still pakai seluar pjg...


ni utk majlis apa ntah, aku xpasti..

Lee Gwang Soo
- daku MINAT dia... still mcm dulu,.. lawak.. certain org akan kata dia ska wat lawak bodoh, tp sedarkah anda, dia nie p'hidup suasana ceria kat RM... aku tgk, dia nie smkn rapat ngan Jong Kook...

since dlm RM Jong Kook dok buli gwangsoo, so ramai t'tanya2 keadaan mereka in reality..
meh aku jwb, sumer dlm RM adalah saja2 jer, nak bg viewers t'hibur... in reality, mereka rapat...
klu x caya, try tgk kat sini...




ska ep nie(EP137).. gwangsoo+uee
princess n ondals



PRINCE ASIAN (^^,)

serba ringkas ttg RUNNING MAN.. aku mmg ska gwangsoo, tp bila dah lama2 nie, aku minat sumer.. cuma gwang soo first ranking la..hee..


agree with u, Cho Hyolin PD...(^^,)

dr pena addinfarhani...('',)