Saturday, 6 April 2013

bengkel FAR 250

still dlm mood exam giii...
paper far 250 minggu dpn...


so, arie nie SISDA da wat bengkel Far 250 utk re-call apa yg dah blajar,... since smlm paper AIS280 bru jer lepaih, mmg 100% aku x studi lg akaun... haha.. nasib baik da bengkel nie.. hee..

bengkel nie start kul 8:15 pg... n da 2 sesi.. sesi ptg start kul 2p.m sampai kul 6p.m.. aku ngan kwn2 sempat breakfast meegoreng+koeteow goreng+telur mata kat dwan mkn masria since mkn pg xdsediakan.. haha.. kenyang.. baru da mood nak blajar.. dah la start awai.. hee..




 


LUNCH
lunch disediakan.. byk lebih kot mknn.. rezeki aku ari  nie-2 bungkus utk aku sorg.. huhu.. xtau la sesi ptg sat gi mcm mana..huhu..

tika menanti bermulanya sesi ptg...




alhamdulillah.. wlupun masih lgi kabur2 ngan ulangkaji td but at least aku tau apa yg aku xtau lgi.. n mmg aku kena pulun balik far 250.. aku da lupa la, nak wat mcm mana...

sesi pg td xpa lagi, masih bley tangkap gi apa yg diajar, tp sesi ptg, xtahan la.. aku ngaku aku tidor byk time sesi ptg.. huhu.. sori mdm.. xtahan.. dah la tgh arie tuu aku mkn byk.. nafsu2... (^^,)


*xpasti ejaan nama lecturer tuu betul ke x.. hehe..
sbb claz aku Sir Hasmad yg ngajar



dr pena addinfarhani...('',)