Wednesday, 10 April 2013

DINNER IMAN+KRPI

dah lama daa aku nak post ttg nie.. but baru smlm dpt gambar2..


program nie sbnrnya anjuran bersama kelab IMAN n Kelab Rakan Pusat Islam.. julung2 kalinya 2 kelab anjur prog dinner bersama n lokasinya di Depo Bas UiTM Kedah...  bayaran yg dikenakan RM3 ja...

aku pun pi jgak prog nie since aku nak tau sapa johan utk Sportday Iman.. hehe...
n Alhamdulillah, kump kami-P.E.A.C.E. dpt JOHAN!!!!! haha.. mcm lawak la plak. heee... apapun gumbira dowh.. since mlm tuu group aku hanya aku n athirah ja yg ada, so aku la yg kena gi amik hadiah... athirah kena jaga p'daftaran...

tinsyu-aku-syud


nie pun semeja ngan aku..
auni-mai-yg 2org nie xtau nama..
heee..


yg 2dung biru tuu athirah
 

depa nasyid Ya Hanana

timb rektor
actually mlm tuu timb rektor tiba lewat sikit sbb ari tuu birthday anak dia.. it's ok... even mlm tuu timb rek da hal, but beliau still sanggup 2run... coz dia kata bila dia balik dr mkn kat luar ngan family dia, dia nampak majlis kami still "on" lg.. so dia kata mlm nie, majlis nie dibenarkn tamat kul 12.. lgpun mlm tuu ada sesi soal jwb antara persatuan ngan dia..

laa.. tgk bwh la plak!!!
apa2pun JOHAN!!!

2nd
 
3rd

4th

5th

sedap x??? hee.. yummy...






dr pena addinfarhani...('',)