Monday, 8 April 2013

my PA's FILE (STUDENT PORTFOLIO)


alhamdulillah.. dah siap gua punya student portfolio...
berbaloi jgak arr aku kuar gi beli fail, balik umah utk kumpul soklan2..


stakat yg aku tau, setiap pelajar kena ada fail nie.. dr sem1 sampailah grad diploma... utk part A, maklumat diri.. utk part B kena ada sumer quiz, test n assignments yg kita wat... n utk Part C,bley jgak letak sijil2 dekan n sijil2 aktiviti@jwtn2....

since sem 3 aku baru tau kena wat, so aku punya fail xlah selengkap yg diperlukan but bg aku dah complete coz even ada test, quiz yg xada, but aku ada salinan utk assignment @ course outcome.. so masukkan jer... janji ada...

mcm utk presentation, aku mmg ada simpan tp tuu yg sem4 ja, yg sem 1 sampai sem 3 ada kat kembar aku n kwn.. so aku mintak salinan 2 kat depa n print ja... utk quiz n test plak, yg mana ada ja aku letak.. nasib aku baik coz aku mmg simpan kertas2 quiz n test.. nak wat kenangan.. haha...

dlm tuu jgak akan ada ruangan(part D) utk advisor komen n sign.. utk sem 1 and sem 2, advisor aku mdm Marzlin Marzuki, utk sem 3 and sem 4, Miss Maisarah...

yg bwh tuu dr sem 1-3,
atas plak sem 4 ja..

dah siap!!!

dr pena addinfarhani...('',)