Wednesday, 10 April 2013

SAY WHAT YOU WANT

"SAY WHAT YOU WANT"
 
say wahat??
apa nie??

haa.. nie sbnrnya antara ativiti MPP UiTM kedah yg baru jer start...
asanya bru minggu nie kot..
ntah laa xpasti..
yg pastinya, aku dah rasmi dah papan tuu...

"SAY WHAT YOU WANT" nie sbnrnya satu papan utk kita suarakan p'dpt, soalan, luahan ketidakpuas ati, xkisah topik apa,.. ermm mcm whiteboard la, nak tulis apa pun xpa..
yg penting peluang nie diguna sebaik mungkin..

dr page uitm kedah dihatiku..


dr jauh...

  lokasi: tepi Dewan Sarjana, dkat tangga nak ke bangunan C

hah!! dah penuh... huhu..

mcm2 ada...
laa... mcm2 depa 2lis.. mentang2 MPP kata boleh suarakan p'dpt ttg politik, banyak erk yg suarakan ttg politik..

yg xthn tuu, klu xpasal politik, ttg parking, klu x pun pasai polis bantuan.. haha.. 3 topik tuu jer yg panas ckit..hee... yg lain2 tuu pasai harga mknn, hah!! KPOP pun ada jgak... n ada jgak yg wish utk kecemerlangan claz mereka..


sdg menelaah contengan2 di jlnn...

ada jgak yg menunjukkan bakat mereka...

sapa la yg 2lis nie... hehe..

aku pun xterkecuali.. since ada yg tulis ttg BTOB, SuperJunior, Running Man, JYJ, aku pun nak jgak.. apa gi, BIGBANG arr.. TOP!!! hee...

aku ada gak 2lis benda lain.. hehe.. biarlah rahsiaaaaa....


dr pena addinfarhani...('',)