Thursday, 9 May 2013

[SULIT] Result sem 4 dah keluar!!!


dlm dok marah2,
gaduh2 time sem 4 ni
tgk ja result td-alhamdulillah...
best.. seronok gila2...
first time dpt tinggi...
hehe...

aku sanggup tido lewat mlm ni nak tunggu result kuar.. ikut pengalaman aku dulu, result di"sent" ke yahoo dlm pukul 3 @ 4 pg... and td pukul 1.49 pg, saja gatai tgn bukak yahoo, n xsangka result dah dihantar..

aku tgk gred dulu, Alhamdulillah.. hanya subj Bel shj dpt B+, yg lain dpt A... n aku DL kali ni, sem lpas xdpt DL... gumbira punya pasal, aku nak bgtau jgak even korang xtanya.. ada aku kisah.. huhu..

BEL(english)     B+
AIS(computer)     A
MAF(costing)     A
ECO(macroeconomic)     A
FAR(akaun)     A-

sblm tuu aku nak ucapkan tahniah kpd sesiapa yg dpt dean list, n kpd sesiapa yg xdpt tuu, don't sedey2... usaha lagi.. insya-Allah anda boleh buktikan kemampuan anda utk sem akan dtg...

dear classmates... utk sem 5 nanti, byk subj membaca.. n sememangnya aku lemah dlm bab membaca ni.. so sama2lah kita berganding bahu, membantu sesame kita dlm mengulangkaji pelajaran, tolong mana yg xphm... yg mana pandai tuu tolonglah yg lemah... yg lemah pula jgn segan utk bertanya...
 
bg aku, tiada istilah lemah dan pandai dlm menuntut ilmu krn tiada insan yg sempurna bila bergelar pelajar.. n sememangnya setiap insan di muka bumi ini akan sentiasa memegang title pelajar hingga ke akhir hayatnya.. bcoz, nobody's perfect... belajar xsemestinya di sekolah n kita xsemestinya kena ke sk utk belajar... yer dak???

TAHNIAH skali lagi buat teman2 yg Berjaya mdpt Dean List...(^^,)

dr pena addinfarhani...('',)