Thursday, 16 May 2013

alone is better..[^^,]

 
 
 yeah!! agree with that...
hmmm.. mcm mana nak tulis erk??
 
apa yg aku maksudkan di sini ialah,
"klu kita nak buat sesuatu, n tiada siapa yg nak teman kita, we have try to do it alone.. jgn disbbkan tak ada org nak teman kita, kita xdpt nak buat benda itu... sedangkan benda tu bukan benda buruk pun... di penghujungnya, kita juga akan menyesal..."

mcm aku sekarang... ada satu prog yg aku nak sgt2 join, tp xdak org nak teman aku, so aku abaikan coz aku rasa segan dan malas nak join sorg2 prog tuu, n tempat prog tu bukanlah buat jauh pun.. prog tuu buat di uitm jugak, jln kaki jer dah sampai since time tuu aku dok kolej lg... utk sedapkan atie sendiri aku kata.."xdak rezeki aku nak pegi.."

but now, aku rasa menyesal xpegi,... td aku tjumpa video ttg prog tuu kat youtube.. klu bley pi, kan seronokkk.. prog tu ada setahun skali ja... klu nak join lepas ni, kena tunggu lg 2 sem.. -insya-Allah lepas ni, aku pi...- huhu...

that's why aku setuju dgn statement nie...:

alone is better
xsusahkan org...
n bley pi mana saja...
xperlu nak tunggu2 org..
kan? kan?
klu paksa org ikut,
nanti kalut nak balik awal..
xsuka.. xsuka..
[^^,]

dr pena addinfarhani...('',)