Wednesday, 1 May 2013

petang bersama family...

petang bersama family... jom ke TESCO Mergong....
haha.. mcm xpernah pegi la plak..
sj ja nak tulis entry nie, boring dowh duduk rumah...

kami pegi Tesco tuu dah pkul 6 dah... n masuk ja Tesco, terus gi foodcourt, laparrrr.. tgh hari kami xmkn pun td, masing2 tidur keletihan sdgkan bkan buat apa pun td...

bihun bandung n air mango

ABC special=RM3.50


fahmie n his chicken chop=RM9...
lepas mkn, then jln2... tgh dok jln2, aku ternampak something, yg buat aku tercegat kat situ, yg m'buatkan aku tgk ja benda tu, xbley nak larikan mata... apa benda tuu?


tadaaa... beg ni la.. harganya RM25.. da 5 color ja td, hitam, koko, koko lembut, kuning, n hijau lumut... spt biasa, aku pilih koko...

then, aku jln2 lg, terserempak plak ngan benda nie, benda yg mmg aku teringin nak beli, tp bila nak beli aku pikir byk2 kali, coz aku jrg pakai benda2 mcm nie klu waktu siang, aku dok pkai mlm2 ja sbb mlm kan sejuk, takut xselesa.. tapi.. ntah kenapa kali ni aku pi beli(tp guna duit mak aku laa)... so, lepas nie kena guna la... pelembap siang Safi balqis perfect10

below RM20
hehe.. my mum spt biasa, dia suka mangkuk2, pinggan2 yg berbentuk unik, so dia ada beli 3jenis td, harganya around RM50... my adik, fareez, borong his pencuci muka/benda2 seumpamanya n harganya hampir RM50.. farah plak mcm aku, dia beli beg koko tuu cuma dia amik jenis lain=RM25.. fahmie plak, xley lepas tgk botol air, mesti beli=RM14... chaq beli 2 bekas utk isi kek/kuih muih/bihun, around RM30.. hee.. sampai umah dah pkul 9.10 minit..

dr pena addinfarhani...('',)