Sunday, 13 October 2013

berakhirnya sem 5....

Alhamdulillah.... satu lg sem tlh berlalu...

gembira?
sedih?
takut?
lega?

semua ada... bercelaru, keliru, serabut,...
hmm...
spt biasa, bila nak abis je final exam, aku ska jln2... since skrg aku dok umah sewa, bukn lg dok kolej, so pagi hari rabu lepas, aku n my housemates keluar gi taman permainan... cdgnya nak keluar dlm kul 7 mcm tu la... but jam 8++ baru kami kelar rumah... haha..
ada aku kisah? janji keluar... buat mcm exam abis dah...
(esok, hari khamis tu aku ada gi paper... paper last=MKT 243...)
dulu klu kat kolej, aku keluar keliling uitm; klu time pg, jam 7 dah keluar, klu ptg plak, lepas asr la... n tempat terakhir kami lepak adalah di tasik tepi pondok pak guard (kat pintu pagar depan UITM)... skrg, dah nama pun NR, so kami jln2 kat taman je la....




bru kuar rumah...

sempat gi noh....

sampai ja kat pdg mainan, terus gi sambar buaian tu... apa lagi, ready, set go!!!


ok... NEXT!! but, err.. oppss..sorry2,... (sorry.. aku pi bangun n aku xsedar ada yg jatuh...huhu)


tadaa!!!







lama xlama kami b'shooting', 9.25pg baru tamat... apa2pun, BEST!!!

serius aku cakap, aku xpernah mimpi bleh dok serumah ngan ampa...
mula2 dulu, time pat 1 mmg aku dah decide nak dok luar
semasa part 5 n time tu dlm kepala aku ni,
aku bayang org len yg akan jd housemates aku...
bila dah part 5 ni, ampa semua yg jd housemates aku... korg tau tak,
I'm happy to have you as my housemates... (^^,)



dr pena addinfarhani...('',)