Wednesday, 13 November 2013

[MAMA 2013 AWARD] vote now!!!


knapa aku excited sgt ni??
ntah la.. aku pun xtau...
yg penting, aku mmg xsabaq...
klu thn lepas aku sokong gila2 BIGBANG,
kali ni ada byk aku sokong...
ikut kategori la kan...
antaranya CNBLUE, SHINEE, LEE HI, CL, G DRAGON, 2NE1,...

lagi 9 hari ja!!!

Mnet Asian Music Awards 2013 (MAMA 2013) akan berlangsung xlama lg...
tarikhnya ialah 22 NOV 2013 bertempat di HONG KONG...
apa aku nak highlight kat sini adalah utk kategori BEST BAND PERFORMANCE...

n spt biasa, aku mmg akan pilih CNBLUE lah kan... lagu yg t'pilih ialah I'M SORRY... bg yg xpernah dgr, ni aku selitkan mv mereka, siap dgn subtitle lg...

nak vote, tp xtahu??
caranya mudah aje....
first, korg bukak MAMA 2013 AWARDS VOTE...
then, korg sign in guna facebook, senang ckit...
lepaih tu, bleh la vote...

semuanya da 18 kategori..
*jgn lupe ye, utk kategori 13 pilih CNBLUE....
utk kategori 18, korg pilih GDRAGON..hehe utk lagu CROOKED (click sini to watch MV CROOKED with eng subs) ahakss(^^,) suke2 je pakse org kan...
apa2pun ni current rankings utk kategori 13 n 18 [hingga jam 6ptg, 13NOV 2013]...

klu korg nak vote byk kali pun bleh tp anda bleh vote satu hari, satu kali je.... so klu nak vote byk kali, kena bukak laman tu hari2 la...

VOTE FOR:

perahan idea addinfarhani...('',)