Saturday, 7 December 2013

makan2 bersama family...

haa!!
inilah antara penyebab aku balik rumah kali ni...


hehe...
makan2...
dah lame dah kami xmkn ramai2 mcm ni...
coz slalunya, bila aku cuti, fareez x cuti...
n bila fareez cuti, aku plak yg xcuti...

since skrg cuti sk,
maka berkumpullah kami semua di meja makan...

menu:
spaghetti
kentang goreng
nugget
buah betik
air teh

actually, mula2 plan, nak buat bakar2...
but, tempat nak bakar bocor la plak..
n amik masa nak perbaiki..
so, bakar2 dah menjadi ala-ala italian...
hehe...

= 7org makan....
 
my mum xleh mkn seafood(sbb baru lpas operate), so aku rebus je...



alhamdulillah...
kenyang...
nak sedia semua ni amik masa dalam 2 jam jgaklaa...
tp nak perabih makanan ni, x sampai 1jam pun... haha...



perahan idea addinfarhani...('',)