Monday, 16 September 2013

ciannya....

ari ni Hari Malaysia... 16 September... cuti...
my mum, adik2 n chaq mai merbok... sbb adik aku dah nak balik Md Jiwa... sblm balik sana, dia nak jumpa aku n farah... okey, lebih specific nak jumpa Miss Farah... nak suruh Miss Farah ajaq Fizik... so, aku ni yg xtau buat apa, kerja m'online Fb je la...

so, tgh2 dok on9, baru aku perasan ada satu mesej yg aku xbaca... rupanya dr Fahmie, adik bongsu aku... bila aku baca ja, sedihnya... sorry pamie...


"pamie oii... kaklong bukannya ada internet kat umah tuu... broadband yer ada, but xslalu on9.... adoiii... xpa, ti msj neh... nak harapkan kaklong mesej, mmg xlah.... sibuk mengalahkan PM... haha... xpa2... klu ada masa kaklong mesej neh..."
- addinfarhani-


dr pena addinfarhani...('',)

Friday, 13 September 2013

errr.... ermm... aa.... what??

err...
ermm...
aaa....
what??
apa??

yup... minggu nie punya jadual... tadaaaa!!!


satu lg t'tinggal... claz ganti LAW hari ahad(15/9) n presentation marketing hari rabu(18/9)... since housemate aku ngan farah adalah classmate aku jgak, so demi utk mengingatkan kami semua, maka terciptalah jadual ni... hasil tulisan farah....

semangat!!! chaiyok!!!(--')


dr pena addinfarhani...('',)

Saturday, 7 September 2013

20 years old...(^^,)

walaupun kali ini aku berjauhan dgn family, but it's okey...
coz i've friends around me...

ceh!! gatai nak speaking la plak...!! haha.. berterabuq abih grammer2..
biaq pi lah, yg penting kita happy!!!...

aku nak ucapkan thanks kpd semua kwn2 classmates aku-KAC 110 5A... wlupun jamuan tuu jamuan hari raya, n jamuan tuu diadakan pd tarikh 4//9/2013 iaitu 2 hari sblm birthday aku, but aku hargai.... aku dpt tau kek tu utk semua yg birthday bulan 8 n 9... so aku nak wish dekat Fudzla, Filzah n Hazmizal-HAPPY BIRTHDAY!!!(^^,)...

hazmizal, farah, filzah, aku

thanks kpd empunya kek FAIRY coklat n jgak kpd fairuz, empunya kek coklat lembab.... mlm tuu aku kenyang giler... aku rasa semua mknn except nasi putih... aku mkn sate, nasi impit+kuah kacang, ayam berempah, lontong, tomyam, spagheti(Mdm Masmira-thanks...sedap!!!), agar2 laici n lastly kek2 coklat... ehh!! lagi satu..air laici 5 gelas(mayb kowt)... haha...

okeh!! skrg turn my housemates plak... thanks byk2 coz sanggup wat surprise party wlupun x la surprise sgt!!! hee... mcm mana nak surprise, dr pg smpi mlm aku xberganjak dr ruang tamu... last2, kena halau masuk bilik dgn athirah... sbb athirah, tinsyu, ernie n ina nak prepared jamuan... siap tutup lampu ngan kipas lagik!!!

ampa semua sanggup habiskan masa ampa prepared mknn, video, kad....
wlupun esoknya(7/9/2013) ada test FAR 300... (terharu nih...)

"insya-Allah, aku akan cuba jadik mcm dlm gambar kat kad birthday(^^,)..."
addinfarhani

"thanks athirah coz goreng koe teow+maggi (nie time minum ptg), n thanks utk semua(athirah, tinsyu,ernie, ina) sbb belanja KFC pd waktu mlm,  buat video n kad.... tq2..."
ikhlas dr aku: addinfarhani

"semoga ikatan persahabatan yg t'jalin kekal selamanya..."
dr pena addinfarhani...('',)