Thursday, 9 January 2014

~clean-up box 3 pattern~


tq byk2 atir...
haha...

bru minggu lepas aku tataa,
hari ni aku update balik blog ni...
hehe...

bukan apa, ni sbb aku excited giler la ni....
nak tau x kenapa?
~klu korg xnak tau pun, aku nak bg tau jugak...~

Aku dpt hadiah!!
~see~ betapa excitednya aku...

okey, actually "kami" dpt hadiah....
hadiah belated birthday dr housemate aku..
athirah...


Clean-Up box


~nampak x kat situ?~
ada udang di sebalik mee tau...

"aku faham atir..."
aku faham...
huhu...
lepas ni aku akan pastikan tempat aku kemas yerr...


sampai jer umah ptg sabtu tu,
lepas maghrib bru aku perasan hadiah ni...
atir letak bwh meja, belakang storage box aku..

"mmg aku nampak lah kan...?"
of coz la bukan aku yg jumpa...
farah yg jumpa ni...



tadaa!! dah siap...
skjp jer aku buat..


amacammmm...
kemas x atir??
kemas cikit dr dulu kan...
hehe..

buat pi mcm mana skalipun,
tempat aku semak jgak..

hmmm...
rasanya nak2 dekat final nanti kowt,
baru tmpt aku kemas cikit....
haha... 

"thanks athirah for the clean-up box..."
-addinfarhani-
perahan idea addinfarhani...('',)