Thursday, 16 January 2014

~Lee Gwang Soo at Malaysia~

4 Januari 2014
something special telah berlaku di M'sia...
aku nak pi...
tp xleh...
sedey...
dpt tgk gambar je pun bolehlah...
tapi!!
klu dpt pegi,
LAGI BEST!!...

ada ja video2 kat youtube..
tp LAGI BEST klu dpt tgk live...

boleh jer dgr radio,
tp LAGI BEST klu dpt dgr real...

korg tahu ke apa yg jdik??
xtau?
hmm...
aku xsalahkan korg,
klu korg xtahu...
coz aku tahu..
korg bukan fans dia...
tp xlogiklah klu fans RunningMan xtahu kan?
kecualilah korg bukan fans Running Man....



cuba mu tgk harga tiket2 tu...
adoii!!...
plg murah pun RM100++...

tu satu hal..
skrg cuba krg tgk tmpt plak...
jauh tuu cheq nak kena pi...

since skrg aku ada kat umah,
cuti sempena thaipusam n birthday Sultan Kedah,
aku terus selongkar n cari gambar mamat atas ni sepanjang fanmeet tu berlangsung...
thanks to saudara Tupai n saudara INI for the pictures...(^^,)





baki zanal, lee gwang soo
(prpn belakang tu maybe translator...)










fans ada buat video ttg lee gwang soo n dipertontonkan tika fanmeet tu...
nak tgk video tu? aku ada bg link kat bwh...




















Lee Gwang Soo with Baki Zainal


Lee Gwang Soo with Ira MohdAmin ERA FM

jam 8 mlm tuu, aku, farah, tinsyu n atir bertapa depan TV dgn harapan ada berita ttg kehadiran Gwang Soo ke M'sia.. semua channel kami tgk dr TV3 ke TV7, TV9 n last skali 8TV.. but sedih skali, xada pun... rupernya, ada di astroawani..

"...mmg kat umah sewa kami tuu ada astro lah kan??.."

Lee Gwang Soo AstroAwani~berita segenap dimensi~
Lee Gwang Soo nyanyi n main piano
Baki Zainal temuramah Gwang Soo Q&A session
Gwang Soo game session: part 1 part 2
Lee Gwang Soo nyanyi I believe
Lee Gwang Soo Opening Talk
Fans made video for Gwang Soo
~thanks elyen, kimchibluenzLKSGLOBAL n jetyong for the videos~

tgh mlm tu around jam 11 mcm tu la, farah bukak 8TV skali lg and baki Zainal ada citer ttg lee gwang soo....
time tuu jgak, baki zainal ada bg autograph lee gwang soo kpd pemanggil terpantas yg menghubunginya...

klu xsilap aku, hari ahad, di ERAFM, ada temuramah dgn lee gwang soo tp aku xpastilah tu siaran ulangan atau live... yg pasti, aku terlepas dgr coz aku dpt tau benda tu hari ahad jugak jam 3petang di library uitm Kedah... huaaaa!!!

~kan best klu RunningMan boleh dtg Malaysia~

perahan idea addinfarhani...('',)