Wednesday, 1 January 2014

RUNNING MAN!!! ~don't walk but run!!~




dlm jam 00.00++ td,
bru aku perasan dlm inbox dropbox aku dah ada ep 178 running man...
apa lg, terus arr aku copy masuk dlm my videos

*like always -klu aku cut&paste,
ada la sat gi yg nak kena maki hamun ngan geng2 dropbox lain
~klu ikut pengalaman aku la...~

n aku baru jer abis tgk ep 178!!!...

comment yg plg ikhlas dr lubuk hati aku:
best giler tahap ep ni...
aku ska2...

aku xmau jd spoiler..
so apa yg bleh aku comment kat sini,
semestinya cabaran2 tu lebih mencabar,
n aku kagum ngan
usaha-ketegangan+trust+'family'relationship between them+semangat mereka...
apa yg penting kerjasamaaaa... 


spt yg kita tau, RUNNING MAN telah bersiaran hampir 4 tahun...
dr 11 July 2010 hinggalah sekarang (2013)...
dan selain Malaysia ada lg bbrp buah negara yg turut menyiarkan prog nie..
antaranya Thailand, China, Japan, Singapore, Cambodia, Taiwan, Indonesia..

~it's proven that Running Man has rising popularity as a Hallyu program~

YOO JAE SUK
JI SUK JIN
KIM JONG KOOK
KANG GARY
HAHA
SONG JI HYO
LEE KWANG SOO
~prince of asia~


















"antara byk2 episode, ep ni(EP178) plg aku ska... even korg terlepas tgk ep yg dkat macau&vietnam-Secret of nine swords(EP133,134,136), or running man hunter choi min-soo (EP52,53,69,118) or ep olympics (EP104 & EP129) or ep GD,Daesung & Seungri (EP163), it's okey.. but jgn terlepas tgk ep nie...."
- addinfarhani (^^,) -



~ like a 'BIG' family, right? ~
(^^,)
perahan idea addinfarhani...('',)