Friday, 31 January 2014

Tumbling [新体操が、オレ達をオトコにした]


Tumbling

Sinopsis:
Azuma Wataru, a third-year student at Karasumori High School, is a devil who strikes fear in the hearts of people. One day, Azuma is told by his form teacher that he has to participate in a club activity in order to make up for the lack of second-year students. The short-tempered Azuma cannot last long in whatever he does. At that moment, he learns that Satonaka Mari, the beautiful transfer student in his class, has joined the female rhythmic sports gymnastics club. He joins the male rhythmic sports gymnastics club, a club activity with very few people under the captain, Takenaka Yuta. They are ridiculed by the coach of the female rhythmic sports gymnastics club, and others, and are also hardly allowed to use the gym. However, when a sixth boy joins the club, Yuta decides to take part in a team competition with his long-sought six members …

aku baru jer jumpa citer ni...
slps aku baca ja sinopsis citer ni, terus aku cari n download...
teringin jgak aku nak tgk gangster jd ahli gimnastik berirama...
haha..

ni lah cerita pertama yg aku tgk cara mereka berlatih dahulu sblm aku tgk drama...
drpd badan sekeras pokok kelapa samapailah badan mereka tu jadi macam getah...

antara sbb lain adalah kerna ada:
yamamoto yusuke, miura shohei, daito shunsuke, nishijima takahiro
korg tahu ke mereka yg mana satu??


hee.. namun antara keempat-empat mereka ni,
yamamoto yusuke lah penyebab aku nak tgk citer nie..
yusuke tu yg rambut merah...
dia ni berlakon dlm hanakimi, ouran school club...
n captain dlm citer ni adalah adik kpd yusuke
dlm citer Rinne No Ame-->tekan sini utk engsub

rambut kuning tu miura shohei,
dia ni plak berlakon dlm gokusen 3 n Hungry!

daito shunsuke tu dok bwh n plg kanan..
aku kenai dia ni time dia berlakon dlm citer hanakimi..

manakala nishijima takahiro tu yg dok atas,
diantara rambut merah n kuning...
aku lupa la tajuk drama dia ni berlakon..
yg penting dlm drama tu dia pandai masak,
bleh mkn bawang mentah
dan dia ada satu "pan" special milik ibu dia...
hahh!! aku dah ingat! tajuk citer tu delicious gakuin




ni aku sertakan link utk citer ni skali ngan eng subs...:
~thanks triple221 for providing the videos~

Tumbling EP1 Part1 Part2 Part3
Tumbling EP2 FULL
Tumbling EP3 FULL
Tumbling EP4 FULL
Tumbling EP5 FULL
Tumbling EP6 FULL
Tumbling EP7 FULL
Tumbling EP8 FULL
Tumbling EP9 FULL
Tumbling EP10 FULL
Tumbling EP11 FULL






statement ni pun bleh dikira penyebab aku nak tgk citer ni...