Tuesday, 18 February 2014

AIMST UNIVERSITY: STAGE 1~completo!!

AIMST UNIVERSITY: STAGE 1 completo!!
[actually, aku ada test speaking MUET kat Aimst ni...]

aku pun xtau mcm mana bleh dpt sini...
yg aku tau hanya aku n Filzah;
classmate aku yg tercampak kat sini....
tp ok gak dpt sini...
at least pernah jgak jejak AIMST...




yg tudung pink tu kak Fatihah... dia group aku..
aku mkn teh o 'ais ngn roti canai total RM1.40 ...


ni resit makanan iaitu roti canai...
time kat cafe tu, rasa mcm bukan ada di kat Kedah je...
coz kat situ org Cina n India je...

yg Melayu pun adalah 7 org kut...
bleh dibilang ngan jari...
tu pun termasuk aku,
Kak Fatihah (nie group aku),
Farihin (dia tgh tunggu kwn dia yg se'group' dgn Filzah),
sorg tukang sapu,
2 org lg tu budak Law part 2 (nie group aku)...

komen aku utk stage 1 ni:
"ni kali ke-2 aku amik Muet n aku rasa kali ni OK sikit
dr yg first time tu... tp result nyer aku xtau arr... harap2 lebih baik...
Insya-Allah... (^^,)"


~sehari sblm test speaking MUET~
org len dok practice but aku masih smpt gi melantak McD...
bukan xmau practice but xbleh nak practice...
nak menikmati McD pun xbleh sgt sebenarnya...
dok ketaq lutut je...