Monday, 17 February 2014

hepi birthday Ina!!! (^^,)

oppss.. salah laa tajuk tuu...
sepatutnya "hepi belated birthday Ina!! (^^,)"
hee...



HAPPY BELATED BIRTHDAY INA [15/2]


since birthday ina jatuh pd hari sabtu n ina balik rumah dia,
so kami rancang buat birthday party utk ina pd hari ahad...

*clazz hari ahad cancel sbb lecturer xsihat...
mcm tau2 ja kami nak buat party utk Ina
ahakkss...

*oh yaaa!!...
ini merupakan last birthday party for house 213

so, ptg ahad tu kami prepare la...
lekat2 huruf kat dinding...
tiup belon...
sediakan air anggur sejuk...
beli mknn sikit...
hias2 atas kek...


cheese kek
(made by kakak Athirah)


then, elok jer cerite "YES BOSS" disiarkan,
yakni pd jam 6ptg di TV3,
kami pun start la mission kami
yg bertempat di salah sebuah bilik 213...


menu:
cheese kek and kek coklat
donut Fasa 1
ubi keledek goreng Fasa 1
air anggur

menu tambahan:
buah mempelam
kuah rojak
roti garlic (made by Paan)
mushroom soup


*pinggan aku

ni baru permulaan tau...
dlm jam 7++,
kami sambung makan
garlic bread+mushroom soup, pelam+rojak....


love it !!!



hadiah ina dr ernie



"alhamdulillah... kenyang aku malam ni...
thanks Athirah for the cakes, mushroom soup, pelam+rojak...
thanks Paan for the garlic bread...
thanks ernie for the air anggur...
thanks Tinsyu for the hiasan2 semua tuu...
sorry again coz aku n farah juz dpt bg ubi keledek goreng n donut jer...
tu pun beli, bukan kami buat... huhu...
for birthday girl;Ina, semoga pjg umur, dimurahkan rezeki
n success xkira pun apa yg Ina buat... (^^,)
~addinfarhani~