Saturday, 22 February 2014

PRE-GRADUATION NIGHT & DEAN'S AWARD

PRE-GRADUATION NIGHT & DEAN'S AWARD
DIPLOMA IN ACCOUNTANCY
UITM KEDAH


okey2...
since this semester is my last semester (insya-Allah),
aku bercadang nak joinlah...
but utk sem ni, aku hanya layak utk PRE-GRADUATION NIGHT jer...
utk DEAN'S AWARD, aku xlayak maaa...
hehe... toksah dok tanya kenapa!!...

so, my the-only-one mission for this dinner is makan!!!
actually, sepanjang 6sem aku di sini, aku hanya pegi 2 kali ja...

first,
masa aku sem 1 dimana semua part1 student wajib pegi...
tema: padang pasir...

n second,
masa aku sem 4 coz mase tu batch aku yg handle...
tema: nostalgia...
aku pegi juz nak bg sokongan jer...

klu ada rezeki, aku akan pergi dinner sem6 ni , insya-Allah...
n dinner tu akan jd dinner ke-3 aku join sepanjang di bumi merbok...

istimewa dinner sem6 ni satu jer...
xperlu bayar coz ditanggung oleh kelab+student part lain...
hehe...
tu tandanya mcm nak meraikan kamilah;
para senior yg akan grad n meninggalkan dunia diploma...
(^^,)