Monday, 17 March 2014

Degree or professional?? [Share&Tell]

Degree or professional?
Nak sambung akaun or ubah course?
Klu nak ubah, nak amik course apa?

Haha... mcm2 benda aku fikir skrg...
T’masuklah soklan2 atas tuuu...

Atas kesedaran betapa peningnya student part6
Diploma In Accountancy nak buat pilihan,
Maka lecturer accountancy ada menganjurkan satu talk
berkenaan degree n professional
yg diadakan di Dewan Sarjana
pd jam 1 ptg hingga 2 ptg...








For me, talk yg berlangsung selama satu jam itu
sedikit sbyk telah membuka mata aku
tentang hala tuju aku slps diploma nanti...
At least, nati bila parents aku tanya,
aku dah bleh jwb kan...
hee..

"...aku ingat, aku nak sambung degree je dulu..
Since aku ni bukanlah jenis ulat buku yg dok studi jer...
Lepas degree baru nak amik professional n
aku ingat nak buat CIMA....."

Waahhh...
angan2 je lebih kan...
Haha..
Korg2 yg baca entry ni,
doa2kanlah aku ya...


Aku hanya manusia biasa yg mampu merancang itu ini,
but Allah S.W.T jua yg menentukannya....
(^^,)



hehe.. buku2 me and my friends...
mjamu selera terlebih dahulu sblm bergerak ke talk share&tell...