Tuesday, 18 March 2014

PRE-GRADUATION NIGHT [PART 1-THE JOURNEY]

sila log in dulu erk...
hee...



PRE-GRADUATION & DEAN AWARD NIGHT
theme: Glitz&Glam
28 Februuary 2014
Cinta Sayang Resort
8p.m

tadaa...
nilah invitation card for dinner tuuu...

~rasa mcm VIP kan? siap ada card bagai, hehe..~

since sem ni sem akhir kami,
maka atir diberi mandat untuk menghasilkan satu video
sambil dibantu oleh rakan-rakan
& diselia oleh mizal...

d'making of "Part 6 Grad Night"...

  



~lunch setelah penat memerah otak~
actually masa ni, kami baru abis buat study group utk FAR 360
n sambil2 tu kami proceed dgn video....









ni time kelas TAX...



"thanks semua coz telah berusaha m'hasilkan satu video yg terbaikkk"
addinfarhani

perihal video dah selesai,
then transport plak jd masalah....

tiba2 satu idea datang membawa sinarnya...
haha...
since event tu berlangsung
di satuuu tempat yg jauhhh
dr rumah sewa kami,
why not kami sewa homestay utk satu malam kan??

cari punya cari,
dptlah 4 buah homestay...
ada yg setingkat, 2 tingkat n bungalow pun ada jgak...
semuanya below RM300...

lepas contact semua classmate perempuan utk ajak join,
xkan nak ajak classmate lelaki pulak kan??
kami pun decide nak sewa homestay 2 tingkat...
bayarannya RM250...



bukan itu ja,
kami turut menyewa satu kereta; Kelisa
for kami warga 213... haha..
pemandu? of coz Athirah ler...
yg lain dah ada transport masing2...


maka, pada hari kejadian,
iaitu pd hari Jumaat,
kami keluar rumah dalam pukul 10++,
n berkumpul di Amanjaya Mall...

since kami kena check-in lepas solat jumaat,
so kami melilau lerr cari barang kat Amanjaya...
(brg2 utk ke dinner n brg2 utk entreprenuer day)





puas sudah kami jalan2,
main bowling,
pegi MPH,
masuk Watson,
shopping ckit,
makan,
tgk jam, rupanya dah jam 1++...

so kami pun gerak le ke homestay tuu...
tekan sini--> PRE-GRADUATION NIGHT [PART 2-HOMESTAY RIA JAYA]

sampai jer,
terus kami bersiap utk solat Zohor..
then lepaih tu, aktiviti masing2...
for those yang dpt award n buat persembahan,
kena pegi rehearsal..

since aku xterlibat mana2 aktiviti,
apalagi makan la jawabnya..

dsbbkan time breakfast aku dah melantak 2kpg roti canai,
so lunch td kmi xmakan...
then around pkul 3 tuu,
perut dah memekik la plak..


~my burger~
bersama tinsyu, fairuz, net n farah,
with our foods,
kami bertapa di meja makan...

~~~~~~~~

nak tahu apa yg jd pd malam dinner tu?