Sunday, 11 May 2014

komen@comment

    

As promised, now I want to komen my result...
sepatutnya komen2 ni aku post Jumaat malam...
but since aku penat giler,
aku xsempat nak post...

biasalah, hujung minggu kan ramai customer
n since aku ni cashier, mmg lenguhlah tulang belakang aku nie...

orait...
utk sem 6 Dip. In Accountancy,
aku amik 5 paper which are;
Audit AUD390 (B),
Entrepreneur ENT300 (A),
Akaun FAR360 (A-),
Financial Management MAF330 (B+),
Taxation TAX370 (B+)...

dlm byk2 paper tu, hanya ENT300 jer aku rasa senang ckit...
yg len semuanya memerlukan daya ketahanan mental yg kuat...
especially TAX370...

nak tau why?
coz tu paper last...
selalunya pepr last ni, aku cepat rasa jemu bila studi coz teringat nak balik...
n serius aku xsangka aku dpt B+ utk TAX370...
aku ingatkan dpt C+...
coz time jwb tuu,
aku t'blank seketika slps tgk soklan sepintas lalu...

utk FAR360 plak,
smpi la ni aku xingat aku jawab apa...
n for my own record,
hanya sem 5 ja aku dpt B... yg len dpt A-...
alhamdulillah...

for MAF330,
aku rasa sem 6 punya senang ckit kot dr sem 5 arituu...
ntahlah... may be sem ni aku kurg tidur dlm kelas kowt... haha...

lastly utk AUD390...
paper ni kena ingat byk sections (law)...
n xdinafikan, paper nilah yg plg byk aku menggoreng...
nasib baik x hangit kan??
that show yg aku ni menggoreng dgn m'gunakan teknik yg betoi la kan...
hehe...

"...di kesempatan ini, ingin aku ucapkan thanks byk2 to saudara Hazmizal, Athirah, Fairuz, Net n Tinsyu... coz ajak aku join studi group ampa... even ada yg aku xpi, but spjg diploma ni, dgn ampa ja la kami dok studi pun... thanks again n aku doakan korg berjaya capai impian masing2... aminnnn... semoga ikatan persahabatan kita xterputus di sini saja...

ingat, kawan xsemestinya perlu dihubungi hari2... cukuplah klu di dalam setiap solat, kita menitipkan doa buat mereka... insya-allah...."
~addinfarhani~