Tuesday, 17 June 2014

[COUNTDOWN] S3ART (2)


don't ask me why...
please don't!!
I don't know why I post it....

hmm... may be aku t'lalu excited nak tunggu tanggal 18/6 kowt...
lagipun lagi bbrp minit jer pun kan...

eh!! aku dah jwb la plak soklan tuu...
btw, it's okey...
at least aku tau knape aku tergediks nak post benda ni...

*otak tgh xbetoi ckit gara2 kekenyangan stlh melantak 2pinggan nasi+ikan pari cecah air asam

nie gambar individu plak... current pics for 2014...


yabu kota


yuya takaki
kali ni, my ichiban with curly hair...
"...dah mcm arioka la plak aku tgk..."


inoo kei


hikaru yaotome


daiki arioka


keito okamoto


yuto nakajima


yamada ryosuke


chinen yuri

thanks to EverythingaboutHeySayJUMP for the pics

eh!!... rupenya bukan aku sorg jer yg dok bilang jam...
ader jgak yg sepesen ngan aku...
haha...


do you know why peminatHSJ dok bilang jam?
coz at sstgh country, ada yg dah jual album tu...





tu buktinyer... but i don't know dr negara mana...
pics credit to Jumpingtomyheart
haha... (^^,)