Tuesday, 17 June 2014

[COUNTDOWN] S3ART (1)



S3ART
3rd album
Yabu Kota, Yuya Takaki, Inoo Kei, Hikaru Yaotome, Arioka Daiki
Keito Okamoto, Yuto Nakajima, Yamada Ryosuke, Chinen Yuri
release date: 18 June 2014

why aku tertunggu2 sgt dgn date tu??
sdgkan aku bukan beli album pun kan...

becoz of yg ni lerr...


haa... sbb tu la...
aku mana laa ada duit nak beli album tuu...
maunya cecah ratus ringgit...

okeylah, stop dlu pasai ringgit2 tu...
apa2pun aku dah dgr cikit bbrp lagu dr album tu...
which are (tekan klu nak dgr);
1) Forever


2) Reload

3) Setsunasa Hikikae




n aku suka gila2 lagu Forever... mcm lagu KATTUN
n lagu Setsunasa Hikikae plak ala2 lagu Forever nyanyian NEWS...


ni cover albumnya but xjelas sgt...
may be lpas release nanti adalah yg better ckit qualitynya...


ada yg komplain ttg costume bebudak ni...
they think that the color yg contra tu, err.. err.. ntah la...
mcm xsesuai... or maybe design baju tuu..
aku pun xtau la apa yg xsesuainya..
~everybody has their own opinion~
xbley nak kata apa lah kan...
rambut sama itam but mata n citarasa lain2...
haha...

for me okey apa...
nampak ceria gitu....
xlah nampak formal+suram+serius sgt kan...
rasa mcm 'ringan' jer lagu2 dlm album tuu...
"...antara 2 cover tu, aku ska yg atas, biru n oren..."

time recording lagu...

chinen yuri

keito okamoto

yuto nakajima

ryosuke yamada

yuya takaki

yabu kota

hikaru yaotome

arioka daiki

inoo kei

nantikan hasilnya...(^^,)
thanks to Hey!Say!JUMPLounge &
EverythingaboutHeySayJump for the pics n info...