Friday, 20 June 2014

RUNNING MAN EP 200 (engsubs)

RUNNING MAN EP 200 daebak!! (engsubs)
hajat hati nak off dah laptop nie but
tgn ni gatai pi tekan Dropbox...

since dah tekan,
why not aku check whether EP 200 dah masuk or belum kan?
skali tgk dlm folder tu dah ada ep200...
DAH MASUK LA!!!!
------
terus xbley tidoq!!!









seperti yg diketahui oleh fans RM,
utk ep 200 nie, mereka telah berlepas ke INDONESIA...
bila agaknya nak sampai Malaysia erk??
*SukJin ada mention nama M'sia sblm game start..

n aku LIKE SGT2 ep kali ni...
my favourite part is Gary!!!

cer tgk muka2 kat atas tuu..
is it happy, fear or blank?

haha... xtau nak kata apa...
u can tgk sendiri erk...
n aku percaya dah ramai pun yg nontonnya..

so sesapa yg xtgk lagi,
tekan link ni yerr...



sedar x sedar dah smpi EP200...
seingat aku, aku start tgk Running Man time ep 43 kowt...
coz mase tuu aku xtgk sgt citer Korea...

lepas tgk jer ep tuu terus aku ska...
of course la gwangsoo turut mjd penyebabnya..
lepas tu, setiap mlm aku akan tgk ep2 yg tertinggal...
haha...

pics from RMGameWallpaper

"...it never fails to make me laugh..."
(^^,)