Saturday, 16 August 2014

[COUNTDOWN] ME--end--

yeahhh!!!
i'm officially not working dah!!!...
hehe...

oppsss... mcm pelik jer kan...
terlebih syok plak...
jgn dok seronok sgt yer...
byk benda xcomplete lg ni...
tarikh pendaftaran dah nak dekat...

hanya Allah sj yg tahu betapa
dup dap dup dap hati den...
takut, syok, lega semuanya ada...

but the important is,
Alhamdulillah....
Aku still diberi kesempatan
utk meneruskan pengajianku...
mudah-mudahan aku mampu
utk menempuh satu lagi level
dlm hidup aku...
Insya-Allah...
--yakin pada-Nya adalah yg terbaik--

for my classmates...
I know ada yg bersedih duka,
ada yg senyum sengih...

those yg xdpt,
never give up..
keeps trying..
ilmu itu ada di mana-mana sj...
yg penting is jgn mudah putus asa...

those yg dpt,
I wish you good luck...
study hard, study smart...
level yg anda tempuhi skrg bukan mcm dolu2 lg..

I know kita semua dah mula berpecah sana sini...
ada yg dpt nun jauh di selatan..
ada yg dpt di timur sana...
ada yg berpeluang ke induk...
n ada yg rezekinya still di utara;
like me (^^,)

diharapkan biarlah kita dipisahkan berpuluh/beratus kilometers,
asalkan ikatan persahabatan yg terjalin selama 3 thn ini kekal selamanya...



"...thanks byk2 coz bantu aku in achieving diploma...
selepas ni aku xley men2 dlm class
coz xdak sapa nak tolong cover study
utk aku dah... huhu.."
~addinfarhani~