Sunday, 24 August 2014

Medical Check-up for IPT student (pakej)

utk akak2, abg2 n adik2 bakal mahasiswa
yg nak buat medical check-up,
but xtau kat mana...

nak gi hospital kerajaan takut line pjg...
nak gi hospital swasta takut mahai plak...
nak gi klinik, ada klinik yg buat semua except x-ray...
n bru td aku dpt tau ada tmpt yg buat semua tp xdak urine test;
means urine test kena buat tmpt lain...

hmmm...
b4 this, aku pernah la buat m.check-up...
tu pun masa nak daftar diploma...
tmptnya dkt KMC coz klinik yg aku slalu pi xbuat X-ray...
so mereka yg cdgkan ke KMC...

n time dok search sama ada
student penerapan kena buat m.check-up or not,
tiba2 terjumpa yg ni...
-mase diploma dulu xdak pun...huhu..-

pic from KMC


*I don't know kos medical check-up dkt tempat lain...
but I think RM65 is quite okey right?
or ader tmpt yg lg murah?? cer kaborkan dkt i...
ini juga dpt dijdkan panduan utk akak2, abg2 n adik2
yg nak mendaftar....

***************************

"....just nak share something yg bermanfaat skali-skala (^^,)..."
addinfarhani