Thursday, 18 September 2014

KONVOKESYEN UiTM KE-81 [SATU]

okeyh2...
ni haa...
ada khabar gumbira buat
para graduan diploma yg belum berkonvo...
hehe.. betoi x ayat aku?? ada aku kisah??


pg td cheq ada dpt msj from UiTM...
n aku percaya semua graduan diploma
yg se'batch' aku pun dpt jgak...

that msj told us to bukak
satu laman ni utk SEMAK&SAHkan
maklumat peribadi... xlain xbukan of coz
ianya related dgn urusan pendaftaran n sebagainya....

so, those yg nak SEMAK&SAH, bleh klik link bwh ni...

then korang blehlah tgk dekat bhgn BERITA DAN PEMBERITAHUAN...
kat pg tu jgak dipaparkan tarikh ISTIADATKONVOKESYEN KE-81


then, korg just ikut apa yg disuruh jer...
tgk kt bhgn LANGKAH 1 tu...

OPPS.. JGN LUPA BACA ALL THE INFORMATION TAU..
klu terlepas apa2,
it's not my FAULT okeyh!!!
i dah kasi warning awal2,
so klu terlepas pandang, jgn salahkan I




after isi matrik nombor n IC,
tekan Cari....
then akan kuar mcm tu...
make sure korg BACA AND FAHAMKAN APA YANG DITULIS BYK2 tu...


tekan jer kotak paling bawah tu utk kemaskini maklumat korg...
if ada maklumat yg salah korg boleh buat ikut cara mcm dalam kotak biru tu...

then, kotak ungu tu plak,
I just want to remind u about your phone number n email..
pastikan yg latest/aktif/up-to-date punya info yer...

after that korg bleh lah cetak panduan ISTIADAT KONVOKESYEN...


smpi sini jer aku boleh story2...
coz aku pun baru wat smpi sini jer...

so those yg akan ber'konvo',
just want to say Congratulations!!!...
(^^,)

------------------------------------------------------------------

AGAIN, I NAK INGATKAN LAGI...
BACA SEMUA!!
I JUST MAKE SUMMARY OF THE PROCESS
~addinfarhani~