Thursday, 13 November 2014

Ai Wa Mieru eng subs

spt yg aku kaborkan b4 this,
[kt post ni]
aku nk story something kan??

ahah!!
gini.. tgh2 aku dok menikmati my food time dok tunggu bas,
tiba2 my mata tertengok someone ni...

dia ni lelaki...
berbaju oren,
kemas and ada satu beg sandang...
mayb dia ni baru turun dr bas kowt...

masa tu jgk my telinga dok terdengar
mcm bunyi tongkat...
rupernya lelaki td tu cacat penglihatan....

somehow, i fell kagum gila kat dia...
without anyone dia melangkah yakin pegi ke kaunter
utk tanya jadual bas...
mayb dia dah familiar ngan shahab perdana...
xkisahlah, yg penting aku terkedu skjp time tgk dia ni...

n masa tu jgak aku teringat filem ni...
its about one couple ni...
both of them cacat penglihatan,
n ada bakat dlm muzik...
yg perempuan bleh main piano+nyanyi...
n lelaki plak bleh main gitar...


mereka mula kenal satu sama lain
time satu pertandingan ni...
dr saat tu mereka mula rapat
n bercadang utk kawin...
but both family mcm xbg...
yer la, dah dua2 xnampak kan...
but, at last mereka bleh kawin n dikurniakan
sorg anak yg sempurna...


how mereka membesarkan bayi tu sdgkan mereka xnmpak?
mcm mana both of them yakinkan family mereka
masa mula2 nk kawin tuu?
mcm mana dgn karier mereka?

oppss... aku malaihlaa nak tulis pjg2...
korg tgk sendirik lah yer..
here aku sertakan link...


*lupa nak inform..
this movie based on the true story...
i get this pics from MitParmar

Blind Happy Family

"...100% inspirational...
of coz ianya sedey...
but happy at the ending...
agreed with MitParmar...

i don't want to recommend this movie
to those yg harapkan
this movie boom!boom!boom!
coz this movie is more like sobbb...soob...
and sometimes u akan tersenyum...
n sometimes u akan waoahhh!!!
i recommend this to those yg m'cari inspirasi..."
addinfarhani