Wednesday, 14 January 2015

~Ohayo!!~

assalamualaikum...
~ohayo minna-san~
this is the 1st entry for 2015
hope this year kita diberi kesempatan
memperbykkan apa yg kurg,
mengurgkan apa yg terlebih...
apa yg penting,
menjd muslim/muslimah yg lebih baik dr sebelum ini...
baik tu mmg dah baik, but nak jadi lebih baik....

alhamdulillah...
final exam dah pun abiz hari Isnin lepas...
skrg dok ada kat rumah...

nak kata happy pun ya..
but its more to ketaq lutut,
bcoz dok pikiaq result nanti mcm mana...
huhu... org kata, bila dah buat yg terbaik,
insya-Allah kita akn dpt spt yg kita usahakan...
so yakin pada-Nya adalah the best way...
(^^,)

again, i think kali ni its not a happy-ceria holiday,
but i'm trying to make a happy+ceria+excited holiday...
i will sibukkan diri with all the things yg mmg aku wish nak buat,
so that xlah aku dok pikiaq pasai result right??...

orait... aku akan update all the activity held during
Sem 4 (sept 14-Jan15)...
i will update about others too...
about HeySayJump and CNBLUE tooo...
if i have time, mayb a little about YG's artists and other JE's artists...
or mayb about new movie/drama yg menarik perhatian aku...
a few about tips or petua2..
uhuhu... petua apakah itu??
haha... nantikan yerr...

as all VIP know, BIGBANG Taeyang will perform at Malaysia this February...
but I'm not sure whether that performance diteruskan or not,
since negara dikejutkan dgn isu KPOP baru2 ni...

and like what BOICE tahu,
our leader CNBLUE YongHwa akan released
his SOLO album called as OneFineDay...
aku akan make an entry about this...

and for TOBIKKO,
i'm not sure whether korg sempat or x
utk pre-order HeySayJump DVD Tour Limited Edition..
owhh... i will make sure i have time to make an entry about it...


and.. err.. err..
what else huh??
hmm...
i think thats all yg aku nak inform..
its juz a summary on what i will post during this cuti...

~Please stay tuned for my next entry~