Wednesday, 18 February 2015

[COUNTDOWN] S3ART DVD (keep waiting)

I juz know that some fans
already get their DVD...
huaarrgghhh!!
when i can get mine!!!
ooohh!!
I need to be more patient...
yes... be more patient...


*I can see yuya there (^^,)
btw, credit to the owner for the above pic
and also for the next pics...

next is the cover of the DVD...



I can't wait...!!
but..
eh... ehhh!!!!
dah 18 feb la...
thats means it is officially released lah kan...?
haha mayb la...

btw, aku ada baca yg beza waktu Msia-Jepun is one hour...
means that, if skrg kat Msia jam 2, di Jepun dah jam 3...
so skrg still pg lah kan... [--']
xkan pg2 buta that DVD di'released'kan???
hmmm... xpa lah...
yg penting hari ni, that DVD will be released!!...

one more thing, today is my last day work!!
hmm.. xsabaq rasanya...
its not like that aku xska pegi keja...
but aku ni mudah boring...
so bila hari2 asyik dok buat menda sama,
aku jd malaih....

hari2 dok membilang hari,...
hari2 dok kat kaunter...
hari2 dok lalu jalan sama...

bila org kata, klu dah boring,
nape x jalan2 dlm pasaraya tu?
masalahnya, bukan aku xnak jalan,...
but dah hari2 aku jalan situ,
why must aku jalan2 jgk kat situ
utk hilangkan my kebosanan??
hmm.. bi;a aku pikir balik,
skrg ni aku baru buat part-time...
nanti bila dah betul2 keja,
macam mana erk???

xkan hari2 masa breakfast,
aku nak menjerit kat meja makan,
"Malaihnyaaa!!!"
mcm skrg ni,... dsbbkan aku xdak mood nak pegi keja,
hari2 aku melalak xmau gi keja time sarapan...
-mcm org paksa la plak kan...
keja malaih tp nak gaji-

so, moral of the story,
nikmatilah waktu yg ada...
nnti2 kita dah xbley nk merasa bebas
mcm skrg dah....

*I dah make an agreement with my twin sister that
I will take all the HeySayBest things,
and she will get all the HeySay7 things...