Wednesday, 18 February 2015

[COUNTDOWN] S3ART DVD (tiga sudah, tinggal satu lagi....)


okeyh!!!
i'm officially dah berhenti keja...
i'm free... haha...
serupa mcm org paksa pegi keja ja bunyiknya.... cehhh!!
ouhh!! one more thing,
since hari ni last day b4 cuti raya cina,
so all workers dibenarkan pakai baju merah....

its like mcm other days yg dah berlalu...
bezanya is kami bley balik awai coz
org cina makan besar....
esok kan Chinese New Year....

*all pics credit to owner...


jgn dok meneka mana satu aku...
coz mmg aku xdak pun dlm gambaq tuuu...

all of them is my rakan sekerja...
time tu, aku tgh ada customer,
so xleh join... juz bley tgk dr jauh jer la....
mcm kt bawah ni... [--']


*aku kaunter yg sblm last...(kaunter No.7)

and on that day too,
I jumpa my ex-housemate...
so sorry coz xleh cakap lama2...
coz time tu plak ada dua girls nak bayar aiskrim...
huhu....

next pic aku jumpa masa dok scroll down kt FB td...
credit to owner erk n so sorry
coz xmintak izin dulu.. huhu..
btw, xpa kan? juz nak memenuhi ruang entry...


masuk jer keja pg tu,
semua nmpak lain...
smpikan one customer tu tanya aku,
"semua staff baru ke dik?"
haha... then aku jwb kat mak cik tu...
"Eh dak aih... semua org lama... cuma baju jer baru..."


aku xnafikan coz mmg rasa lain pun..
coz semua pakai bj merah,
since the ori color of our uniform is green...


thanks for the keychain and red angpau naaa...
those two item given by my co-workers...
and that white envelope is angpau given by the company....
(^^,)

so now, i ternanti2kan my HSJ DVD... but sedih skali...
hati ini xmampu nak menahan hasrat diri yg terlalu besar...
keinginan nak tekan link2 persembahan HSJ Live Tour 2014 SMART DVD
kt FB td membuatkan aku on9 skjp jer....

TAPI, aku dah tertengok persembahan
Yes! by Takaki Yuya, Hikaru Yaotome and Yamada Ryosuke...
and that performance focus on yuya!!! haha....
xpa, IT'S OKEY only one performance jer....


sabar ya hati...
sabar...
(^^,)

*3 reasons for the COUNTDOWN dah berlau... now tinggai satu jer lg...
iaitu HSJ DVD...
nak tau apa 3 reasons tu..
click here... [COUNTDOWN] 18-2-15