Wednesday, 18 March 2015

Alhamdulillah~~ GOOD Newsss!!!

yeayyy...
get to know happy newSSS...!!!
amboihh besar-nya "S" tu..
haha...


bumi merbok dah byk berubah...
even aku sendiri bru jer perasan
perubahan at this place...
cer teka, di manakah tmpt ini?
skali tgk mcm kat situ,
tp actually tempat tu kat sini... haha...
*clue= dlm kwsn uitm kedah jgak

okey, tu cerita pg td..
now here the newsss yg buat aku happy this week...

today, my mom will post to me the DVD...
what DVD?? haha..
nanti kita story2 neee~~~

next news is,
today evening claz and tomorrow's classes cancel!!
i'm free... (^^,)
-free mmg lah free tp assignment bertimbun kowt-

next news is
hey say jump new single dah released hari ni...
koro sensation!!! _countDown END- here aku letak link...
ada 2version...

1) PV01


~rapid fire ada solo line jgak rupernya...~
*2nd part of PV01, after Yuri Chinen's solo part....
yattta!!!(^^,)

the last news,
insya-Allah klu jadi,
klu jd lah kan...
aku ni malaih nak nyebutnya,
coz apa yg aku dok hingaqkan,
xpernah nak jd pun...
so for the last news,
i will mention it if & only if
its happened....
haha...
keep waiting nee~~

*tgh2 panaih,
sempat gi dok posing kat huruf2 tuu...
apa2pun, that's letter have a deep meaning okey??

somehow, the words "OK"
make me think of him... HIM??
Its him=Inoo kei...
Inoo=Okey!!
hanya tobikko understand it

~chibi Inoo~